VJF Бюлетин
VJF Бюлетин

Бюлетин XXI

Завърши укрепването на активен свлачищен участък в град Смолян; Ново игрище за мини футбол в Драгоман; Успешна реконструкция на скатен покрив с битумни керемиди, Боровец; ВИ ДЖИ ЕФ представи проект с над 100 000 кв.м. ТРО хидроизолация.
VJF Бюлетин

Бюлетин XX

Как неутрализират проблеми с пропадане на земна основа в Юнион Бридж; Временен път в к.к. Албена бе изграден с геосинтетични материали и пясък; Геоклетъчна система стабилизира основата на улица Врабча в София; Road Mesh® - уникален продукт армира асфалтови настилки по цял свят.
VJF Бюлетин

Бюлетин XIX

Покривна тераса с WPC система върху подпори Еterno ; Стена от габиони укрепва пътя към "Каньона на водопадите"; Тържище София с покривна инсталация от фотоволтаични тънкослойни панели.
VJF Бюлетин

Бюлетин XVIII

Античната митница Димум със защитна конструкция от армиращи модули и габиони; Как да спрем трайно ерозията на почвата; Защита от ерозия в единствената крепост в Сибир.
VJF Бюлетин

Бюлетин XVII

"Зелените" стадиони в Европа; TPO хидроизолации - надеждно и бързо решение за ремонт на покриви; Решение с Alkordesign за покривите на офис и производствена сгради в София.