ВИ ДЖИ ЕФ инициатива "Да заведем деца, лишени от родителски грижи на кино".

01.12.2015

ВИ ДЖИ ЕФ инициатива "Да заведем деца, лишени от родителски грижи на кино".

Децата са дар от Бога и всички ние трябва да се грижим за тях и да им даряваме усмивки и любов. За съжаление има и деца, които са социално ощетени и нямат късмета да се радват на семейна топлина. Ние от ВИ ДЖИ ЕФ приемаме тяхната съдба, като наша лична кауза и се стремим да им помогнем като ги накараме да се почувстват обичани и щастливи. 

 През пролетта на тази години екипът на ВИ ДЖИ ЕФ построи пейки от габиони и пергола  в двора наКомплекс за социални услуги Олга Скобелева гр. Пловдив, което направи почивката на двора за децата доста по-приятна. През ноември отново решихме да зарадваме същите тези деца, като ги направим част от обществения и културен живот на града. Те пожелаха да посетят анимацонния филм „Миньоните". След много смях и емоции от забавния детски филм, децата похапнаха вкусни сандвичи в любима за всички деца верига за бързо хранене.
 Най-много стоплиха сърцата ни думите на децата към възпитетелката след киното "Госпожо,  днес бяхме като всички други деца ,които си имат родители и в събота ги водят на кино и после в Мак Доналдс."