Актуални събития

Инициатива "Да посадиш дърво"

02.11.2015
По случай 20 годишнина на ВИ ДЖИ ЕФ, ние, служителите на компанията, засадихме композиция от 20 широколистни и иглолистни дървета в зелените площи на кв.Тракия, гр.Пловдив.

защитено жилище Олга Скобелева

Създаваме детски усмивки

01.06.2015
Свързахме се с дома за деца, "Олга Скобелева" в Пловдив. Причината - научихме, че в града се строи защитено жилище от семеен тип,  като част от процеса на деинституционализация на децата, лишени от родителска грижа.  В жилището ще живеят

инициатива кръводаряване

Инициатива Кръводаряване

29.05.2015
Как се дарява кръв? Ние от ВИ ДЖИ ЕФ знаем това. Необходимо е желание, среща с координатор на Национален Център по Трансфузионна Хематология  и добро сърце.  Няма да публикуваме снимки от процеса на кръводаряване, през който преминахме, но ще

ВИ ДЖИ ЕФ – Ден на отворените врати

03.04.2015
Втората по ред инициатива, в празничния календар на Ви ДЖИ ЕФ, нарекохме Ден на отворените врати. Организирахме своеобразна среща на личното и професионалното в живота на всеки един от нас, размесихме ги добре и крайният резултат може да проследите в снимките тук.

Поставихме началото на поредица от 20 инициативи с турнир по тенис на маса

16.03.2015
Енергията е вътре в нас и точно поради тази причина, решихме първата инициатива в празничната за ВИ ДЖИ ЕФ година, да бъде вътрешнофирмен турнир по тенис на маса.