20 години ВИ ДЖИ ЕФ

 

Скъпи партньори и приятели,

Годината е празнична и много вълнуваща за нас, защото отбелязваме 20 години от създаването на ВИ ДЖИ ЕФ -  повод както за радост и гордост, така и за това да изминем мислено пътя, извървян през годините. Пораснали сме и сега сме по-мъдри и по-уверени в собствените си възможности. Всеки от проектите, по които работим, се случва благодарение на професионализма, който влагаме и нашите общи усилия. Вървим заедно и работим с желанието да бъдем най-добрите. 

Ще отбележим 20 годишнината на ВИ ДЖИ ЕФ с поредица от инициативи, реализирани от екипа ни. Желаем освен в своята професионална област, да бъдем активни и ангажирани с проблемите на обществото, в което живеем. Да проявим загриженост към природата, да покажем че спортът е важен и не го забравяме в ежедневието си. В много от събитията ще се включат и нашите деца, така семейството на ВИ ДЖИ ЕФ ще бъде още по-задружно и в бъдеще време. 

Това е страницата  в нашия сайт, чрез която ще ви информираме за двайсетте инициативи, които ще проведем през цялата празнична година. Всяка от тях ще бъде отразена в снимки и кратък разказ, с който се надяваме, че ще ви направим съпричастни с желанието ни да правим добро.

Инициативите ще бъдат разделени в следните категории: 
  • Социална отговорност 
  • С грижа към природата 
  • Спортни инициативи 
  • Семейството на Ви Джи Еф 
  • Изложби и конкурси 
 

Очаквайте информация за първото проведено събитие скоро. 

 С искрен поздрав, 
Екипът на ВИ ДЖИ ЕФ


Поставихме началото на поредица от 20 инициативи с турнир по тенис на маса

Енергията е вътре в нас и точно поради тази причина, решихме първата инициатива в празничната за ВИ ДЖИ ЕФ година, да бъде вътрешнофирмен турнир по тенис на маса. 
Прочети повече...
ВИ ДЖИ ЕФ – Ден на отворените врати

Организирахме своеобразна среща на личното и професионалното в живота на всеки един от нас, размесихме ги добре и крайния резултат може да проследите в снимките тук.
Прочети повече...
Дарихме кръв, защото и в живота, и в отношенията между хората харесваме правилото – „Не губи кураж и бъди добър". 
Създаваме детски усмивки

Свързахме се с дома за деца, "Олга Скобелева" в град Пловдив. Причината - научихме, че в града се строи защитено жилище от семеен тип, като част от процеса на деинституционализация на децата, лишени от родителска грижа.  
Прочети повече...
По случай 20 годишнина на ВИ ДЖИ ЕФ, ние, служителите на компанията, засадихме композиция от 20 широколистни и иглолистни дървета в зелените площи на кв.Тракия, гр.Пловдив.
Ние от ВИ ДЖИ ЕФ решихме да доставим радост на възрастните хора, тези, на които ние като общество сме благодарни – затова, че са се трудили, когато ние сме тичали по двора, затова че са създали света, в който живеем.

През ноември отново решихме да зарадваме децата от „Комплекс за социални услуги Олга Скобелева" гр. Пловдив, като ги направим част от обществения и културен живот на града. Те пожелаха да посетят анимацонния филм „Миньоните".

Ние от ВИ ДЖИ ЕФ решихме да попитаме децата си как си представят мама или татко на работното място, когато мислят през деня за нас. Децата на ВИ ДЖИ ЕФ нарисуваха деня на родителите си.А как си представя вашето дете един работен ден на мама или татко?За трета поредна години ние – екипът на ВИ ДЖИ ЕФ искаме на изкажем огромна благодарност към всички, които успяха да посетят Благотворителния ни коледен базар.Поредната амбициозна инициатива, с която екипът на ВИ ЖДИ ЕФ отбелязва 20 – тата си годишнина бе постановката ТЪРГОВЕЦЪТ. Водени от чувството си за хумор, екипът на ВИ ДЖИ ЕФ направи своите гости част от едно незабравимо представление. 

Новини / Събития

 

Ви Джи Еф с принос при ремонтa на тунел Витиня

Ви Джи Еф Инженеринг ЕООД бе изпълнител на част от хидроизолационните дейности в тунел Витиня, чието пускане в експлоатация е днес.Освен с изпълнението на хидроизолацията, специалистите от Ви Джи Еф бяха ангажирани и с доставката на дренажния геокомпозит.

 

Бюлетин

 

АБОНАМЕНТ ЗА БЮЛЕТИН

Моля, въведете email

В информационния бюлетин ще откриете актуална и полезна информация за предлаганите от нас иновативни строителни продукти и системи.

 

НАПРАВЛЕНИЯ

ГЕОСИСТЕМИ:
geosystems@vjf.bg
www.vjfgeosystems.com

ИЗОСИСТЕМИ:
isosystems@vjf.bg
www.vjfisosystems.com

СОЛАРНИ СИСТЕМИ:
pv@vjf.bg
www.vjfsolar.com

ЛАНДШАФТ:
landscape@vjf.bg
www.vjflandscape.com

 

КОНТАКТИ

Централен офис София:
гр. София 1582
бул. „Проф. Цветан Лазаров” №115

тел.: (+359 2) 44 55 100/144/155
моб.: (+359 88) 219 81 00
факс: (+359 2) 962 96 95

е-mail: office@vjf.bg
www.vjf.bg

 

РЕГИОНАЛНИ ОФИСИ

Офис Пловдив:
гр. Пловдив 4003
бул. „Цар Борис III Обединител” № 35
тел.: (+359 32) 96 26 60
моб.: (+359 88) 766 37 62
факс: (+359 32) 96 26 61

Офис Бургас:
гр. Бургас 8000
к-с Лазур, бл. 140, партер
моб.: (+359 88) 565 08 66
моб.: (+359 88) 522 03 08