Празник, превърнал се в традиция и чакан от малки и големи с нетърпение, и тази година бе организиран в логистичната ни база в Пловдив. Отбелязахме Деня на Детето с нашите служители и техните семейства. Мотото на тазгодишното издание беше “Вкусно Детство с Ви Джи Еф”. Денят бе изпълнен с радости, вълнение и незабравими преживявания за всички възрасти. Постарахме се да има балони, рисунки и куп други армагани, за да донесем усмивки на децата. Диско-жокер се развихри, за да зазвучи гръмка музика и да приповдигне духа на възрастните и най-вече на тези, на които им се танцуваше. 

Имахме честта да посрещнем Ути Бачваров като водещ на събитието. Той бързо и лесно впрегна доброволци в приятелско състезание, разделяйки ги на два отбора за вкусно кулинарно предизвикателство. Първият отбор се грижеше за приготвянето на изкусителни месни ястия, докато вторият имаше задачата да нареже, сортира и овкуси солидно количество зеленчуци за салата. Под ръководството на Ути участниците показаха своето кулинарно майсторство, създавайки усещане за приятелство и дружелюбна конкуренция. А пък за десерт се появи и пеещ сладоледен камион, предоставящ освежаваща наслада в горещия летен ден.

Смятаме, че успяхме да създадем атмосфера, която да излъчи топлина и грижа към нашите служители и техните семейства. Надяваме се, че сме оставили трайни спомени у всички, които присъстваха.