Във Ви Джи Еф уважаваме традициите както националнте, така и фирмените. В случая се падна да е обща, защото за поредна година сформирахме Работилница за Мартенички. Това събитие е идеалният подиум за всяка сръчна и креативна ръчичка да се развихри и да покаже на колегите си на какво е способна. Така в края на месец Февруари мартенската трупа на Ви Джи Еф сговорно запретна ръкави и се захвана за забавление, но и работа.

Включиха се млади, опитни (някои не до там) дами, мъже. Важното е, че големите майстори бяха достатъчно търпеливи да подадът ръка на навлизащите в занаята ентусиасти. Едните даваха опит, другите се стараеха да поддържат мартенския дух, но накрая всички успяхме да се заредим с положително настроение и да забравим случващото се около нас. В такива времена не винаги имаме лукса да го постигнем. Благодарни сме. Споделянето е част от здравословния начин на живот за хората, още преди да има Баба Марта, или традиции. Затова се гордеем, че успяхме да прекараме цял следобед работейки заедно в името на една добра фирмена кауза.

А именно, каузата ни е да поднесем нашите усилия и добра енергия на вас, защото и тази година посрещахме всеки клиент с усмивка, връчвахме му по една от изработените мартенички и го изпращахме с пожелания за здраве, пролетно настроение и надежда.

   

Да ви кажем честно, знаехме, че колегите ще сътворят нещо специално.
Явно въпреки благото настроение в залата, конкуренцията е била изключително сериозна,
защото определено успяхме да надминем себе си. Резултатът е на лице и ние сме повече от щастливи да ви го представим.

    
   

Следващата година, ако минавате през нас, да знаете как ще ви посрещнем.
Може да откриете подобна кошничка на фронт деска в главния офис,
а всички добри пожелания в сърцата ни.

Бъдете здрави, румени, засмени,
До скоро!