Това е Alkordesign. Хидроизолационна система комбинираща висококачествена PVC мембрана и специално разработени PVC профили, придаващи ѝ визията на класически метален покрив. 

Въплъщава и естетическите качества на покриви от цинк, мед, олово. Състои се от:

  1. Aрмирана с  тъкан полиестер, UV стабилизирана PVC хидроизолационна мембрана за механичен монтаж, в специално разработена цветова гама.
  1. Декоративни PVC профили (в два размера) за заваряване с горещ въздух към мембраната. 

Системата е подходяща за покриви с разнообразна форма и наклон (плоски, скатни, овални и такива със сложна геометрия), като процесът на монтаж се отличава със 

следните предимства:

  • Не се изисква допълнителна конструкция;
  • Без употреба на открит пламък, снадките се заваряват с горещ въздух.
  • Бърз и технологичен монтаж; 
  • Фиксирането на декоративните профили е независимо от изпълнението на хидроизолацията.
  • Директен монтаж и лесна обработка на покривни детайли (отвори, покривни прозорци и т.н.). 

Разполага и с богат набор от цветове. В зависимост от архитектурния проект и инвеститорските предпочитания, системата  може да бъде изпълнена в сиво, антрацит, патинирана мед, теракота, сребро и мед.

Освен при нови покриви, Alkordesign намира успешно приложение и при реконструкцията на съществуващи такива. Веднъж, когато се положи, не се изисква сложна поддръжка след това. Достатъчни са периодична инспекция и почистване на отводнителната система.

Благодарение на синтетичното си PVC покривно покритие, системата не предполага появата на шум при вятър и дъжд, характерен недостатък при повечето метални покриви.

За допълнителна информация заповядайте в четирите ни офиса София, Пловдив, Бургас и Варна.