Повърхностно укрепване на откоси и армиран насип в участъка на Лот 2 от Автомагистрала Марица, извършено от Ви Джи Еф Инженеринг

Решението за повърхностно укрепване е съобразено с обилните и продължителни валежи,  в следствие на които откосите в изкоп са силно водонаситени, рязко намаляват якостните им свойства и се понижава устойчивостта им.
Прочети повече...Ви Джи Еф Инженеринг  е изпълнител на част хидроизолации в проект „Експозиционен център Флора" – град  Бургас

Изпълнена е висококачествена хидроизолация в основите на всички сгради в комплекса с APP полимер-битумна мембрана, както и хидроизолация на зелени покривни части с полимер-битумна мембрана със специално приложение - Gemini Garden.
Съоръжението включва автомобилен път, тротоари за пешеходците, както и проход до Водонапорната кула  - един от символите на града. 

Предлагаме на вниманието Ви три емблематични обекта, които благодарение на професионализма, с който са изпълнени и високото качество на вложените материали, устояват във времето.