Продукти за специализиран достъп до покриви Bilco

Ви Джи Еф представя богата гама от продукти за специализиран достъп до покриви Bilco. Компанията притежава акредитация по ISO 9001 и ISO 14001, като по този начин гарантира производството на продукти, ненадминати по качество, дизайн и изработка.
Прочети повече... Хидроизолационна система с полимер-битумни APAO мембрани на покрив на Българската банка за развитие

Покривна хидроизолационна система с полимер-битумни APAO мембрани осигурява практически нестарееща защита на покривната конструкция на една от най-значимите в исторически, културен и архитектурен план сгради в центъра на София - тази на Българската банка за развитие.
Прочети повече... Надеждно отводняване за новата складова база на Кемпес ООД в гр. Стара Загора


Ви Джи Еф достави полимербетонни линейни отводнители от серията ANRIN DRAIN с поцинкован стоманен усилен ръб и чугунени решетки за новоизградената складова база на дългогодишния ни партньор Кемпес ООД в Стара Загора.
Прочети повече...


Новият пътен възел Запад в гр. Бургас е с висококачествена хидроизолация, изпълнена от Ви Джи Еф Инженеринг

Ви Джи Еф Инженеринг изпълни хидроизолационните работи на новоизградения пътен възел Запад в Бургас. Съоръжението е ключов обект от пътната инфраструктура , чрез който автомобилния трафик се извежда директно от магистрала тракия към Южното Черноморие или към границата с Турция при КПП Малко Търново.
Прочети повече...