ВИ ДЖИ ЕФ с ново направление и уебсайт за Ландшафт и зелена инфраструктура


Най-новото направление е ориентирано към разработване и утвърждаване на природосъобразни решения в сферата на озеленяването.
Прочети повече… 

ВИ ДЖИ Еф Инженеринг приключи с хидроизолационните ремонтни дейности по тунел „Витиня"


Като един от изпълнителите на хидроизолационните дейности по ремонта на дясната тръба на тунел „Витиня", изборът на тунелната хидроизолационна система е направен като са взети под внимание съвкупност от фактори като: спецификата на конструкцията, продължителността на експлоатация на съоръжението, наличието на течове и пукнатини и др.Защита от падащи камъни чрез обмрежване с двойно усукана, галванизирана мрежа по Проект ЛОТ 14, Път II-86 Асеновград – Смолян

 
Мероприятията по укрепване на скални откоси, при изграждане на нови или рехабилитация на съществуващи пътища, са съществена част от пътния проект. Липсата на защита и/или подценяване качеството на техническото решение, често водят до сериозни материални загуби, но по-опасното е, че е пряко застрашен живота на участниците в движението. 
ВИ ДЖИ ЕФ ООД достави геосинтетични материали за изграждането на изолационен екран на депо за отпадъци.


ВИ ДЖИ ЕФ  ООД извърши доставка на геосинтетични материали за изграждането на изолационния пакет състоящ се от подложен слой минерален запечатващ пласт (т.н. „геоглинен екран", представляващ фабрично произведен композитен материал, състоящ се от бентонитова глина, капсулована между два геотекстила).Естетично екстериорно решение на двоен под с подпори на заведение за бързо хранене на Лидл

ВИ ДЖИ ЕФ ООД достави подпори за повдигнат под на заведение за бързо хранене към столичен хипермаркет. Подпорите са от серия SE с иновативна самонивелираща се глава ETERNO, произведена чрез двойна екструзия на твърд полипропилен и гума - една от най-развитите съвременни системи за полагане на екстериорна настилка от плочи. 
Линейни отводнители ANRIN за пункт за завеждане на щети в гр. СофияВИ ДЖИ ЕФ достави полимербетонни линейни отводнители от серията ANRIN DRAIN и полиамидни решетки с Oval Grip дизайн за новоизградения пункт за завеждане на щети на Околовръстен път в София. 

Защита и функционалност с противодимни люкове Bilco в Театър Юникорн в ЛондонЗа осигуряване на възможно най-безопасна евакуация в случай на пожар, в зоната над сцената на театъра са предвидени два противодимни люка Bilco - двукрилни противодимни покривни изходи с механично отваряне и размери 1525 х 4875 mm. 
Прочети повече...