За нас

Със своя над 20-годишен опит, ВИ ДЖИ ЕФ е сред водещите фирми в България, специализирана в областта на консултациите, доставките и инженеринга на иновативни строителни решения в няколко основни направления:
  • системи за инфраструктурни проекти и обекти по опазване на околната среда;
  • системи за ландшафт и зелена инфраструктура;
  • хидроизолационни системи за промишленото, гражданско и инфраструктурно строителство;
  • интегрирани фотоволтаични системи за плоски и скатни покриви.
Успехът ни е резултат от принципите на работа, които следваме в процеса на производството, търговията и инженеринга.

Производството ни е фокусирано върху метални завършващи елементи за скатни и плоски покриви и водоотвеждащи системи. Разполагаме с машини, които позволяват изработката на специфични изделия - серийно производство или единични бройки. Изтегляме улуци с неограничена дължина, в комбинация с всички необходими аксесоари – директно на обекта.

В търговията стремежът ни е насочен в предлагането и поддържането на продуктова гама с основни групи материали, необходими за реализацията на напълно завършени системни решения. Разчитаме на наши дългогодишни международни партньори, които са европейски и световни производители – лидери по качество и иновации в съответната област. Сред тях са TEGOLA CANADESE, GENERAL MEMBRANE, MACCAFERRI, ETERNO-IVICA, RENOLIT, ANRIN, GAF и много други, чиито официален представител за България е ВИ ДЖИ ЕФ.

Инженеринговата ни дейност е специализирана в проектирането, управлението на проекти и изпълнението на строително-монтажни работи. Разполагайки с висококвалифицирани специалисти – проектанти, проект-мениджъри, технически ръководители и изпълнители, предоставяме и реализираме оптимални решения за строителни проекти с кратки срокове, сложен дизайн и специфични условия.

Може да ни откриете в офисите ни в София, Пловдив и Бургас, а наши материали и системи – в над 80 търговски обекта в цялата страна. Следвайки новостите, осигуряваме комплексно обслужване чрез иновативни и практични технически решения.