Новини

EcoWeb Wall - иновативна система за озеленени гъвкави подпорни конструкции

12.07.2019
В последните години все по-популярна става идеята за така нареченото зелено или устойчиво строителство, при която една от основните цели е да се оптимизира употребата на материали, енергия и суровини. То обединява различни практики и техники, които се прилагат във всички етапи – дизайна, конструкцията и последващата поддръжка.

VJF Baba Marta

Мартенички от сърце, направени с ръце

01.03.2019
Работилницата за мартеници на ВИ ДЖИ ЕФ събра съмишленици от 20-тина творчески настроени ентусиасти, решили да дадат шанс на въображението и емоциите си и да сътворят най-красивите мартеници на света (или поне в своите очи).

Роял Гардън - хидроизолационни решения в основи

Роял Гардън - хидроизолационни решения в основи

24.08.2018
ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг изпълни хидроизолационните дейности в основи на първия етап от строителството на жилищен парк Роял Гардън в гр. Пловдив.

vjf-landshaftna-arhitektura

Ландшафтна архитектура от ВИ ДЖИ ЕФ: системни решения с габиони, преплетени в модернистична обстановка

22.08.2018
Решения от ВИ ДЖИ ЕФ за оформяне на представителните зелени площи към луксозния жилищен комплекс „Адела Резидънс” в гр. София.

Решенията за специализиран достъп до сутерени TER на Bilco - лекота в монтажа и функционалност в експлоатационни условия

17.08.2018
Семейната винарна компания Spiral Cellars, избира големия производител на решения за специализиран достъп Bilco UK Ltd., дългогодишен партньор на ВИ ДЖИ ЕФ за осигуряване на безпрепятствен и безопасен достъп дo своите обекти.