Новини

Роял Гардън - хидроизолационни решения в основи

Роял Гардън - хидроизолационни решения в основи

24.08.2018
ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг изпълни хидроизолационните дейности в основи на първия етап от строителството на жилищен парк Роял Гардън в гр. Пловдив.

vjf-landshaftna-arhitektura

Ландшафтна архитектура от ВИ ДЖИ ЕФ: системни решения с габиони, преплетени в модернистична обстановка

22.08.2018
Решения от ВИ ДЖИ ЕФ за оформяне на представителните зелени площи към луксозния жилищен комплекс „Адела Резидънс” в гр. София.

Решенията за специализиран достъп до сутерени TER на Bilco - лекота в монтажа и функционалност в експлоатационни условия

17.08.2018
Семейната винарна компания Spiral Cellars, избира големия производител на решения за специализиран достъп Bilco UK Ltd., дългогодишен партньор на ВИ ДЖИ ЕФ за осигуряване на безпрепятствен и безопасен достъп дo своите обекти.

Армонасипна конструкция №1 в новия участък от АМ „Хемус” до Ябланица от ВИ ДЖИ ЕФ

15.08.2018
ВИ ДЖИ ЕФ съдейства за изготвянето на техническото решение, достави материалите и изпълни първата армонасипна конструкция на новостроящия се участък от АМ „Хемус” до гр. Ябланица. Прилагането на комплексната система, с която е изградена подпорната конструкция, дава възможност за оптимално редуциране обема на изкопно-насипните работи, което води до икономически ползи и съкращаване на сроковете за изпълнение.

VJF_Membrana_Pokriv

ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг изпълнява хидроизолационните дейности при логистичен център с офиси в район Искър

13.08.2018
Благодарение на опита си в хидроизолирането на редица индустриални сгради, Ви Джи Еф Инженеринг бяха избрани от главния изпълнител "Линднер България" ЕООД за изолационните дейности на новостроящата се логистична база на фирма "Сико Сървис".