Новини

Жилищен и търговски комплекс Корона – хидроизолационни решения за плоски покриви, тераси и трафик зони

30.04.2020
ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг представя „Жилищен и търговски комплекс Корона” в гр. Пловдив, в който партньорите ни от Стройколукс за пореден път се довериха на нашия многогодишен опит за проектиране, доставка и изпълнение на хидро и топлоизолационните системи и решения в проекта.

Предизвикателството Сокотаб - реновация на индустриален покрив от ВИ ДЖИ ЕФ

Предизвикателството Сокотаб - реновация на индустриален покрив от ВИ ДЖИ ЕФ

21.04.2020
Със своя многогодишен опит, ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг се е доказала като коректен партньор с богато портфолио от услуги и изключително развит проектен мениждмънт. Поредният проект, който служи за доказателство, са реновираните през изминалата 2019 година покриви на „Предприятие за преработка на тютюни – Сокотаб”, в с. Радиново, Област Пловдив.

ВИ ДЖИ ЕФ КИИП Благоевград

Презентация на ВИ ДЖИ ЕФ пред КИИП Благоевград

24.09.2019
На 19.09.2019 г. ВИ ДЖИ ЕФ организира събитие, гости на което бяха проектанти, членове на КИИП Благоевград. Целта на събитието бе да представи иновативните строителни решения, който фирмата развива в четирите основни направления.

EcoWeb Wall - иновативна система за озеленени гъвкави подпорни конструкции

12.07.2019
В последните години все по-популярна става идеята за така нареченото зелено или устойчиво строителство, при която една от основните цели е да се оптимизира употребата на материали, енергия и суровини. То обединява различни практики и техники, които се прилагат във всички етапи – дизайна, конструкцията и последващата поддръжка.

VJF Baba Marta

Мартенички от сърце, направени с ръце

01.03.2019
Работилницата за мартеници на ВИ ДЖИ ЕФ събра съмишленици от 20-тина творчески настроени ентусиасти, решили да дадат шанс на въображението и емоциите си и да сътворят най-красивите мартеници на света (или поне в своите очи).