Новини

ВИ ДЖИ ЕФ КИИП Благоевград

Презентация на ВИ ДЖИ ЕФ пред КИИП Благоевград

24.09.2019
На 19.09.2019 г. ВИ ДЖИ ЕФ организира събитие, гости на което бяха проектанти, членове на КИИП Благоевград. Целта на събитието бе да представи иновативните строителни решения, който фирмата развива в четирите основни направления.

EcoWeb Wall - иновативна система за озеленени гъвкави подпорни конструкции

12.07.2019
В последните години все по-популярна става идеята за така нареченото зелено или устойчиво строителство, при която една от основните цели е да се оптимизира употребата на материали, енергия и суровини. То обединява различни практики и техники, които се прилагат във всички етапи – дизайна, конструкцията и последващата поддръжка.

VJF Baba Marta

Мартенички от сърце, направени с ръце

01.03.2019
Работилницата за мартеници на ВИ ДЖИ ЕФ събра съмишленици от 20-тина творчески настроени ентусиасти, решили да дадат шанс на въображението и емоциите си и да сътворят най-красивите мартеници на света (или поне в своите очи).

Роял Гардън - хидроизолационни решения в основи

Роял Гардън - хидроизолационни решения в основи

24.08.2018
ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг изпълни хидроизолационните дейности в основи на първия етап от строителството на жилищен парк Роял Гардън в гр. Пловдив.

vjf-landshaftna-arhitektura

Ландшафтна архитектура от ВИ ДЖИ ЕФ: системни решения с габиони, преплетени в модернистична обстановка

22.08.2018
Решения от ВИ ДЖИ ЕФ за оформяне на представителните зелени площи към луксозния жилищен комплекс „Адела Резидънс” в гр. София.