Новини

vjf_vodospirashti_lenti_dilatacionni_fugi

Водоспиращи ленти за конструктивни и дилатационни фуги KUNEX

15.07.2016
Ви Джи Еф представя на българския пазар водоспиращите ленти на H - Bau Technik, Германия.

vjf_lineini_otvodniteli_kanali_visok_klas_polimerbeton

Линейни отводнители от полимербетон ANRIN

14.04.2016
Ви Джи Еф обогатява продуктовата си гама с висок клас линейни отводнители от полимербетон на фирма ANRIN, Германия.

vjf_uchastie_strategicheska_infrastruktura

ВИ ДЖИ ЕФ взе участие в единадесетата годишна конференция "Стратегическа инфраструктура и инвестиции", организирана от ГРАДЪТ Медиа Груп.

04.04.2016
В контекста на вече изпълнените значими проекти и факта, че 2015г. бе най-силната година за развитие на инфраструктурата в България, изпълнителният директор на ВИ ДЖИ ЕФ инж. Татяна Радевска представи предлаганите от фирмата иновативни строителни решения, както и проекти изпълнени с такъв тип системи.

vjf_priz_kategoria_transportna_jelezoputna_infrastruktura

ВИ ДЖИ ЕФ връчи приза в категория Транспортна железопътна инфраструктура на първата церемония за връчване на Наградите за принос в развитието на инфраструктурата на България 2016г.

29.02.2016
Събитието показа постиженията на съвременните строители на инфраструктурата в България, като отличи 8 от тях с първа награда и 12 със специална. Победителите бяха избрани от авторитетно жури съставлявано от представители на водещи професионални, академични и браншови организации в сектора и партньори на проекта, сред които и Владимир Кабадозов – управител на ВИ ДЖИ ЕФ.

Армиран насип

Aрмонасипни конструкции за пътната инфраструктура с решения на ВИ ДЖИ ЕФ

23.02.2016
Успешно приложим за градска среда армонасип с бетоново лице тип армираща система MacRes. Укрепителна конструкция умело използвана за обекти – проект Северна скоростна тангента гр. София и Надлез Филиповско шосе в гр.София.