Новини

Решенията за специализиран достъп до сутерени TER на Bilco - лекота в монтажа и функционалност в експлоатационни условия

17.08.2018
Семейната винарна компания Spiral Cellars, избира големия производител на решения за специализиран достъп Bilco UK Ltd., дългогодишен партньор на ВИ ДЖИ ЕФ за осигуряване на безпрепятствен и безопасен достъп дo своите обекти.

Армонасипна конструкция №1 в новия участък от АМ „Хемус” до Ябланица от ВИ ДЖИ ЕФ

15.08.2018
ВИ ДЖИ ЕФ съдейства за изготвянето на техническото решение, достави материалите и изпълни първата армонасипна конструкция на новостроящия се участък от АМ „Хемус” до гр. Ябланица. Прилагането на комплексната система, с която е изградена подпорната конструкция, дава възможност за оптимално редуциране обема на изкопно-насипните работи, което води до икономически ползи и съкращаване на сроковете за изпълнение.

VJF_Membrana_Pokriv

ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг изпълнява хидроизолационните дейности при логистичен център с офиси в район Искър

13.08.2018
Благодарение на опита си в хидроизолирането на редица индустриални сгради, Ви Джи Еф Инженеринг бяха избрани от главния изпълнител "Линднер България" ЕООД за изолационните дейности на новостроящата се логистична база на фирма "Сико Сървис".

Системи за покривно озеленяване от ландшафтното направление на ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг в Горна Баня

09.07.2018
След надеждното и професионално изпълнение на хидроизолационната система за плосък покрив, ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг достави и изпълни дренажната система за зелени покриви на обект, намиращ се в гр. София, кв. Горна Баня.

vjf-ventiliran-skaten-pokriv-bitumni-keremidi-master

Поредната красива "Пета фасада" изпълнена от Ви Джи Еф Инженеринг

05.07.2018
През годините ВИ ДЖИ ЕФ не спира да развива иновативните си решения в различни направления и винаги с идеята да бъдат осигурени качествена консултация, проектиране, доставка и изпълнение.