Новини

Системи за покривно озеленяване от ландшафтното направление на ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг в Горна Баня

09.07.2018
След надеждното и професионално изпълнение на хидроизолационната система за плосък покрив, ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг достави и изпълни дренажната система за зелени покриви на обект, намиращ се в гр. София, кв. Горна Баня.

vjf-ventiliran-skaten-pokriv-bitumni-keremidi-master

Поредната красива "Пета фасада" изпълнена от Ви Джи Еф Инженеринг

05.07.2018
През годините ВИ ДЖИ ЕФ не спира да развива иновативните си решения в различни направления и винаги с идеята да бъдат осигурени качествена консултация, проектиране, доставка и изпълнение.

vjf-hidroizolacia-kamenica-park-plovdiv

Каменица Парк - изпълнение на хидроизолационни решения в основи

04.07.2018
Ви Джи Еф Инженеринг изпълнява хидроизолационните работи в основи на първия етап от строителството на Каменица Парк - първият луксозен комплекс със смесено предназначение в централна градска част на гр. Пловдив.

vjf-hidroizolacia-pokriv

Хидроизолация на предприятие в района на Елин Пелин от ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг

03.07.2018
Главният изпълнител на обекта "Монтаж Строителни Конструкции" АД, за пореден път възложи на ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг отговорната задача - хидроизолирането на новото предприятие на "Кенар" за производство на салати, готови храни и консерви.

vjf-izolacionna-sistema-na-rezervoar

ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг положи изолационна система при златното находище „Хан Крум” до Крумовград

02.07.2018
В началото на 2018 г. ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг положи изолационна система на резервоар за дренажни и дъждовни води при находище „Хан Крум” за добив и преработка на златосъдържащи руди до гр. Крумовград.