Актуални събития

Обучение по оказване на първа помощ за ВИ ДЖИ ЕФ

Поредно обучение по оказване на първа помощ за ВИ ДЖИ ЕФ

04.02.2020
За поредна година специалистите от „Пачалов" проведоха обучение по оказване на първа помощ на служителите и работниците във ВИ ДЖИ ЕФ. Обучението премина в 3 дни, където екипите от всички офиси – София, Пловдив, Варна и Бургас обогатиха познанията си.

Благотворителен Коледен базар 2019 г. - ВИ ДЖИ ЕФ

20.12.2019
Традиционният Благотворителен Коледен базар на ВИ ДЖИ ЕФ, състоял се за 7-ма поредна година, отново се превърна в събитие с голям успех. Радваме се, че около нас има хора, които с радост отделиха от времето, от средствата и от енергията си, за да се включат в нашата инициатива.

LegionRun - едно споделено предизвикателство

11.07.2019
И стана 6-ти (събота). Събра се сговорна дружина и тръгна към мястото за приключения.

ВИ ДЖИ ЕФ Благотворителен Коледен базар, 2018 г.

19.12.2018
Превърналият се в традиция за ВИ ДЖИ ЕФ Благотворителен Коледен базар, за шеста поредна година пожъна страхотен успех. Всички колеги чакаме този период от годината, за да развием творчеството и въображението си. Да превърнем хартията в цветя и уникални коледни картички, копчетата - в играчки, сладкарските си умения - в изкуство.

vjf_kiip_yambol

ВИ ДЖИ ЕФ презентация по покана на КИИП Ямбол

25.09.2018
На презентация в гр. Ямбол, състояла се на 20.09, ВИ ДЖИ ЕФ представи пред група проектанти и представители на бизнеса иновативните строителни решения и инженерингa в четирите, основни за фирмата ни направления.