Актуални събития

ВИ ДЖИ ЕФ инициатива „Театрална постановка ТЪРГОВЕЦЪТ”

06.01.2016
Поредната амбициозна инициатива, с която екипът на ВИ ДЖИ ЕФ отбелязва 20 – тата си годишнина бе постановката ТЪРГОВЕЦЪТ.

ВИ ДЖИ ЕФ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ 4

ВИ ДЖИ ЕФ Традиционен Благотворителен Коледен Базар

14.12.2015
За трета поредна години ние от екипа на ВИ ДЖИ ЕФ, изказваме огромна благодарност към всички, които успяха да посетят Благотворителния ни Коледен базар.

ВИ ДЖИ ЕФ подпори архитектурен форум

ВИ ДЖИ ЕФ представи новости в системата за екстериорен двоен под

02.12.2015
В края на месец ноември ВИ ДЖИ ЕФ взе участие в архитектурния форум BUILDINGSTYLE, на който си дадоха среща над 200 участници - архитекти, строители, инвеститори, търговци, вносители и производители на строителни материали.

ВИ ДЖИ ЕФ ПЛОВДИВ 1

ВИ ДЖИ ЕФ инициатива "Да заведем деца, лишени от родителски грижи на кино".

01.12.2015
Децата са дар от Бога и всички ние трябва да се грижим за тях и да им даряваме усмивки и любов. За съжаление има и деца, които са социално ощетени и нямат късмета да се радват на семейна топлина. Ние от ВИ ДЖИ ЕФ приемаме тяхната съдба, като наша лична кауза и се стремим да им помогнем като ги накараме да се почувстват обичани и щастливи.

ВИ ДЖИ ЕФ 20 ГОДИНИ 3

ВИ ДЖИ ЕФ инициатива „Да зарадваме хората, които са ни отгледали”

30.11.2015
Ние от ВИ ДЖИ ЕФ решихме да доставим радост на възрастните хора, тези, на които ние като общество сме благодарни – затова, че са се трудили, когато ние сме тичали по двора, затова че са създали света, в който живеем.