В година на пандемия, изолация и трудности, година далеч едни от други, година, непозволяваща близост и държаща ни далеч от семейството, приятелите и колегите, ни накара да се замислим какво всъщност е най-важното в живота. Накара ни да си спомним за моментите, в които се забавлявахме, в които се прегръщахме. По този повод ВИ ДЖИ ЕФ реши да възобнови инициативата Ден на отворените врати с традиционния празник по повод деня на детето – 1 юни. Ден, в който да бъдем отново заедно – ВСИЧКИ – колеги, семейство и деца. Ден, в който да се забавляваме и играем свободно.

На 05 юни се състоя празникът, който всички чакахме от много време. На открито, на слънце, с много смях и веселби. Отново в центъра на вниманието бяха най-важните – нашите деца, които срещнаха стари приятели, играха безспир, ядоха сладолед и се забавляваха.

За да бъде празникът истински седмици преди това течеше трескава подготовка. Дворът на офиса беше превърнат в трибуна на щастието – за всеки по нещо. За възрастните имаше скара, бира и други вкусотийки, а за децата… всичко, което са мечтали. Весели аниматори занимаваха най-малките, имаха възможност да рисуват, пеят, танцуват, а дори и въртят обръч – нещо забравено, нали…. Имаше сладоледбус, който разхлаждаше в горещия ден всеки от нас.

Бяхме забравили какво е да се забавляваме. Щастливи детски лица, весели родители и много незабравими емоции – това беше за нас 5 юни. Това е ВИ ДЖИ ЕФ – едно голямо семейство, което не се спира пред нищо! Очакваме с нетърпение и следващия ден на детето!