С над 20-годишния си опит в проектирането и изпълнението на надеждни хидроизолационни решения, Ви Джи Еф е лидер в областта си и взима участие в реализацията на редица големи и значими проекти в жилищното, административното, промишленото и инфраструктурното строителство в България.

Именно поради тази причина инвеститорите на Св. София Голф клуб избират да се доверят на Ви Джи Еф Инженеринг за изпълнение на една от най-ключовите части в проекта – хидроизолационна система в основи. 

Избраното техническо решение съдържа два пласта битумна мембрана Venus FC, модифицирана с SBS (стирен бутадиен стирен) полимери и с огъваемост при отрицателни температури -20°C. Мембраната е производство на General Membrane Италия и благодарение на състава си притежава отлична огъваемост, което я прави най-добрия избор при изпълнение на изолации в основи. 

Защита на хидроизолацията по сутеренните стени е предвидена с XPS и дренажна HDPE мембрана EcoDrain.

При връзката на фундаментна плоча със сутеренна стена по дължина на работната фуга е предвидена система PENTAFLEX – стоманена лента с полимерно покритие, което създава отлична адхезия с бетона на конструктивните елементи.