Ви Джи Еф Инженеринг хидроизoлира основите на най-новата сграда в Бизнес парк София – Сграда 15. Хидроизолационният пакет в основи съдържа 2 пласта битумна мембрана. Единият от положените пластове е производство на General Membrane (Venus FC SBS -20°C) и притежава много добра огъваемост, която го прави отличен избор при изпълнение на изолации в основи. Другият пласт мембрана е изработена от чист SBS битумен полимер (Flexobit SBS -20°C) на холандския производител Bitufa. Материалът е с висока устойчивост на пробив и притежава функцията да се възстановява, в случай на компрометиране. Хидроизолационната мембрана е високо еластична, което гарантира надеждност при хидроизолирането на всеки един детайл.

Поради липсата на армировка и пълнители в състава си, иновативният продукт на Bitufa има способността да се удължава на 1000% с пълна възвръщаемост към изходното положение.

Укрепването на изкопа на сградата е комбинирано. По 3 от страните на парцела е изпълнена хидроизолационна система по „берлинска“ стена. В останалата част от периметъра на офисната сграда откосирането е нормално и следва да се извършат изолационни дейности по сутеренни стени.
Със своя дългогодишен опит в строително – монтажните работи Ви Джи Еф Инженеринг предоставя и реализира оптимални решения при строителни проекти с кратки срокове, сложен дизайн и специфични условия за работа.