През лятото на 2019 г. стартира изграждането на новата складово-административна база на специализираната в търговията с мастила, полимери и разредители фирма „Синтезия”. Многофункционалната сграда се намира в района на софийското село Кривина.

Съгласно функцията на отделните помещения, базата е разделена на следните части – 2 високи склада със стелажно складиране, 2 складови нива, които са физически разделени с междуетажна конструкция и офисна зона, поместена като отделна част в общия обем на сградата.

Ви Джи Еф Инженеринг бяха избрани от главния изпълнител на строителните дейности за партньор в хидроизолирането на покрива на сградата.

Покривната конструкция на новата многофункционална сграда е проектирана частично като стоманобетонна и частично – като стоманена рамкова. Изолационният пакет е изпълнен с послоен монтаж. Върху монолитното покривно покритие и върху покривната ламарина над частта от сградата със стоманена конструкция са положени пароизолация, топлоизолация от твърда каменна вата и синтетична PVC мембрана.

Избраната хидроизолация Alkorplan 35167 е UV стабилизирана и притежава висока якост на разкъсване, което я прави подходяща за механично фиксиране при покриви.

В инженеринговата дейност стремежът на Ви Джи Еф е насочен в предоставянето и изпълнението на оптимални решения, които са изцяло съобразени с особеностите на всеки един проект – кратки срокове, сложен дизайн и специфични условия.