Всеки от нас пази мили спомени от детството си, свързани с хората, които са ни отгледали – нашите баби и дядовци. Помним както вкусните гозби, така и мъдрите съвети, може би недооценени тогава, но осъзнати като важни на един по-късен етап от живота ни. Затова ние от Ви Джи Еф решихме да доставим радост на възрастните хора – тези, на които ние като общество сме благодарни – за това, че са се трудeли, когато ние сме тичали по двора; за това, че са създали света, в който живеем.

Обърнахме се към Дома за стари хора в Зона Б5 – град София с идеята да организираме празник, с който да зарадваме живеещите там възрастни хора. Екипът на Ви Джи Еф беше приет радушно от директорката г-жа Темелкова, която съдейства организационно на екипа ни.  В инициативата взеха участие наши колеги, които в свободното си време танцуват и можем да кажем, че са истински професионалисти. Те се включиха заедно със съмишленици от клуб за народни танци и хора БАЯДЕРИ и танцов ансамбъл ЗОРНИЦА, които танцуваха с цялата си душа. Танцовата забава беше огласена от божествените гласове на певческия състав към ансамбъл ЗОРНИЦА. Празникът се превърна в истинско забавление, в което на хорото се хванаха и нашите домакини.

Всеки от екипа ни ще запази спомена за този ден по свой начин – с емоциите, които са го завладяли и разговорите, които е успял да проведе с тези възрастни дами и господа. Сигурни сме, че всеки от нас ще запомни възрастния господин, който пожела да вземе думата, за да каже само „Моля ви, елате пак!“

Ние от Ви Джи Еф изказваме специална благодарност към танцьорите и певците от БАЯДЕРИ и ЗОРНИЦА, които се включиха в инициативата и заредиха празника с положителна емоация.