Ви Джи Еф Инженеринг представя „Жилищен и търговски комплекс Корона“ в гр. Пловдив, в който партньорите ни от Стройколукс за пореден път се довериха на нашия многогодишен опит за проектиране, доставка и изпълнение на хидро и топлоизолационните системи и решения в проекта.

Всички хидроизолации и детайли на обекта са изпълнени с битумни мембрани, производство на General Membrane, Италия и включват решения за конвенциални плоски покриви, използваеми покрив тераси, трафик и паркови зони. Ви Джи Еф Инженеринг отново заложи на доказани и изпитани във времето системни решения, които осигуряват търсените от инвеститорите високо качество и гаранция за дългогодишна безпроблемна експлоатация.

Основният отличителен архитектурен елемент в композиционното решение на целия проект е стилизирана корона, която се намира на върха на най-високата централна сграда и завършва с интересен детайл – във вид на осмоъгълна звезда, който е взаимстван от индуизма и представлява „Звездата на Лакшми“. В древността е вплитан като архитектурен елемент в много източни светилища и храмове и символизира изобилие и благоденствие.
Страничните тела на комплекса са разположени под формата „П“ и обособяват зелена паркова зона за отдих на живущите и работещите в комплекса с изглед на юг.
Благодарение на опита, натрупан след десетилетия работа в областта на хидроизолационните системи от Ви Джи Еф предлагаме своите професионални умения и решения в отговор на разнообразните търсения на клиентите.
В офисите на компанията в София, Пловдив, Бургас и Варна ще откриете специалисти, готови за съдействие и консултация по детайли и конкретни решения във всички направления.