ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг представя жилищен комплекс Елит Парк в гр. Пловдив – обект, в чието проектиране и изпълнение намират място изпитани през годините системни решения на компанията, а именно:

  • Хидроизолационни системи за плоски покриви, тераси и трафик зони;
  • Покривни изходи за плоски покриви;
  • Обшивки по бордове и коминни шапки.

Хидроизолационните детайли на всички покриви, тераси и трафик зони в проекта са изпълнени с битумни мембрани, производство на General Membrane, Италия и включват решения за конвенциални плоски покриви, използваеми покрив тераси и трафик зони.

Изходите за достъп до плосък покрив от години са част от решенията на ВИ ДЖИ ЕФ. Те осигуряват лесен достъп до покривите за ревизионни работи или за монтаж на покривни инсталации. Изходите осигуряват вентилация и естествена слънчева светлина на подпокривното пространство, което благоприятства цялостно подобряване на средата на обитание.

Обшивките по бордовете и коминните шапки, произведени от ВИ ДЖИ ЕФ Метали, са друго решение, включено в осъществяването на проекта Елит Парк. Продуктите се произвеждат по индивидуален дизайн, размери, цвят и тип ламарина, в зависимост от заданието и изискванията на проекта и инвеститора.

С опита, натрупан след десетилетия работа в хидроизолационните дейности, предлагаме на всички участници в инвестиционния и строителния процес своите знания и компетентни решения.

В четирите офиса на ВИ ДЖИ ЕФ в София, Пловдив, Бургас и Варна, ще откриете специалисти, готови за съдействие и консултация по детайли и конкретни решения.