Във Ви Джи Еф уважаваме традициите – както националнте, така и фирмените. В случая се падна да е обща, защото за поредна година сформирахме Работилница за мартенички. Това събитие е идеалният подиум за всяка сръчна и креативна ръчичка да се развихри и да покаже на колегите си какво може. Така в края на февруари мартенската трупа на Ви Джи Еф сговорно запретна ръкави и се захвана за забавление, но и работа.

Включиха се млади, опитни (някои не до там) дами, мъже. Важното е, че големите майстори бяха достатъчно търпеливи да подадат ръка на навлизащите в занаята ентусиасти. Едните даваха опит, другите се стараеха да поддържат мартенския дух, но накрая всички успяхме да се заредим с положително настроение и да забравим случващото се около нас. В такива времена не винаги имаме лукса да го постигнем. Благодарни сме. Споделянето е част от здравословния начин на живот за хората, още преди да има Баба Марта или традиции. Затова се гордеем, че успяхме да прекараме цял следобед, работейки заедно в името на една добра фирмена кауза.

А именно каузата ни е да поднесем нашите усилия и добра енергия на вас, защото и тази година посрещахме всеки клиент с усмивка, връчвахме му по една от ръчноизработените мартенички и го изпращахме с пожелания за здраве, пролетно настроение и надежда.

   

Да ви кажем честно, знаехме, че колегите ще сътворят нещо специално.
Явно въпреки благото настроение в залата, конкуренцията е била изключително сериозна,
защото определено успяхме да надминем себе си. Резултатът е на лице и ние сме повече от щастливи да ви го представим.

    
   

Следващата година ако минавате през нас, да знаете как ще ви посрещнем.
Ще откриете подобна кошничка на фронтдеска в главния офис,
а всички добри пожелания – в сърцата ни.

Бъдете здрави, румени, засмени!
До скоро!