Енергията е вътре в нас и точно поради тази причина, решихме първата инициатива в празничната за Ви Джи Еф 2015 година, да бъде вътрешнофирмен турнир по тенис на маса. Рецептата за сполучливото събитие майсторски забъркаха организаторите и всички участвали в събитието.

  • В началото бе жребият

Уповавайки се на желанието за честната игра, бяхме изключително прецизни в старанието си да осигурим равен старт за всички участници. Безпристрастното съдийство беше следваща задача за екипа от организатори, разбира се, решена успешно.

  • Състезанието

Усилената надпревара и срещи, проведени с амбиция за успех и стремеж към победа, концентрация, отлична техника, обмислена и тактична игра – това са само част от качествата, които проявиха Ви Джи Еф състезателите.

Проведени бяха срещи в 4 състезателни групи, като победителите в тях се класираха за четвъртфинал. Към полуфинала продължиха уверено Цвятко Топчиев, Димитър Велинов, Петър Янев и Цветелин Цветанов. След оспорвана надпревара към финалната и най-важна среща  се отправиха Петър Янев и Димитър Велинов.

  • Финалът

Публиката беше подобаващо подготвена и активно насърчаваше играчите. Финалистите се съревноваваха под съпровода на бурни аплодисменти и в подчертано приятелски дух.

И не за да бъдем любезни, ще кажем, че силите бяха равностойни, но всяко състезание има победител и в нашия тенис турнир това  е колегата Димитър Велинов.

Започваме поредицата от инициативи смело с настроение и заредени с ентусиазъм да творим добро.