ВИ ДЖИ ЕФ представя на своите партньори и клиенти нова продуктова група от богатия каталог на H-BauTechnik, Германия – OPTIWALL – фабрично произведени дистанционери за преминаване на кофражни шпилки.
При изграждане на кофраж за стоманобетонни конструкции е от изключителна важност както доброто оразмеряване и изпълнение на кофража, така и редуциране на времето за монтажни работи. С помощта на дистанционерите за шпилки се осигурява качествено и бързо фиксиране на кофражните платна на необходимата дистанция.

OPTIWALL са фабрично произведени с права завършваща част, което елиминира необходимостта от допълнителното запълване на отворите, образувани при използване на стандартните тръби, завършващи с конусовиден накрайник, което допълнително забавя строителния процес и създава визуален дискомфорт. OPTIWALL са снабдени със силиконови и полимерни тапи и п

ластични елементи за запечатване на технологичните отвори. Продуктът се предлага в различни размери в зависимост от ширината на конструктивния елемент.

 

Системите на H-bau, предлагани от ВИ ДЖИ ЕФ са изключително подходящи при изграждането на фундаменти на сгради, инфраструктура, резервоари, промишлени обекти и др. Специалистите от ВИ ДЖИ ЕФ са на Ваше разположение, при нужда от допълнителна продуктова информaция, оферта или техническа консултация.