Ви Джи Еф непрекъснато развива и обогатява портфолиото си с изпитани и наложени във времето иновативни решения и продукти. Стремежът за разработване на професионални решения с високо качество изгради режим на доверие и дългогодишни партньорства с всички клиенти, партньори и доставчици.

Поредният проект в партньорство е този на новооткритата спортна зала на Левски София в Гаритидж парк. Реализацията на покрива на модерното съоръжение е осъществена от дългогодишните партньори на Ви Джи Еф – ВАС ПРО. В обхвата на дейностите им влиза изпълнението на хидро- и топлоизолационен пакет, както и последващи слоеве – дренажна система и изпълнение на настилки, като в проекта са вложени най-висок клас продукти, доставени от Ви Джи Еф – хидроизолационни битумни мембрани, производство на General Membrane, Италия, дренажна система и регулируеми подпори, производство на Eterno Ivica, Италия.

Хидро – и топлоизолационното решение на зеления покрив с трафик зони е избрано и съобразено изцяло със спецификата на покривната конструкция на залата.

В хидроизолационния пакет са включени битумна пароизолационна мембрана Gemini Vapor, битумна хидроизолация за мостови съоръжения Gemini Ponti (Bridge) с високи якостни характеристики и битумна хидроизолационна мембрана с противокоренови добавки Gemini Garden.

За осигуряване на надеждна защита на хидроизолацията и водоотвеждане на хоризонтала е положена дренажна система с отлични якостни и дренажни характеристики.

За оформяне на парковата и пешеходна зона около сградата, съобразно особеностите на покрива – наклони и улами и осигуряването на абсолютно равна повърхност, както и необходимостта от олекотяване на покривната конструкция, най-ефективният и изпитан начин това да бъде постигнато са именно иновативните системи за двойни екстериорни подове на Eterno Ivica.

Системата осигурява добро водоотвеждане и скрива отлично разлики във височините, скокове в основата и конструкцията, обратни греди и видими инсталации, без да се изискват съществени конструктивни промени в сградата.

Дизайнът ѝ гарантира висока степен на гъвкавост, елегантност и лекота при инсталирането. Базирана е на регулируеми модули, които надеждно поддържат подовите покрития и осигуряват елегантен и хомогенен вид на настилката. Подходящи са за изпълнение както при нови пространства, така и при реновиране.