Мащабният логистичен комплекс „Индустриален Парк – София Изток“ (ИПСИ), намиращ се в близост до София се очертава да се превърне в първокласен комплекс за леко производство и логистика.
Като подизпълнител на „Монтаж Строителни Конструкции“ АД, специалистите от ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг изпълниха хидроизолацията по покривите на Сгради 1, 2, 3 и 4.

Благодарение на професионализма и опита да реализира мащабни обекти в кратки срокове, ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг изпълни успешно площ от над 10 000 m2 за всяка от сградите. Покривните дейности при Сграда 1 и 2 бяха реализирани съответно през 2016 г. и 2017 г., а през април 2018 г. се завършиха и изолационните при Сгради 3 и 4.

Хидроизолационното решение за покривите на сградите от индустриалния комплекс включва полагане на синтетична PVC мембрана Alkorplan от водещия производител на синтетични фолиа и материали Renolit, която е успешно представена от ВИ ДЖИ ЕФ на българския пазар.

Основна мисия на специалистите от ВИ ДЖИ ЕФ е прецизният избор на хидроизолационни решения и осигуряване на надеждност при изпълнението им.