В средата на 2017 г. започна строителството на логистичния център в с. Равно поле на „Кооперация Панда“, главен франчайзер на търговската марка Office 1 Superstore за България.

Главният изпълнител на обекта „Монтаж Строителни Конструкции“ АД за пореден път се довериха на опита и професионализма на Ви Джи Еф в изолирането на голям обем площи за кратки срокове. Строителството на логистичния център се изпълни в 2 етапа. Първият етап завърши със строителството на склад с офисна и санитарно-битова зона, а вторият етап представлява разширение на складовата площ. Като подизпълнител на складово-логистичната база на „Кооперация Панда“, Ви Джи Еф Инженеринг отговаря за покривните изолационни дейности с площ от почти 8000 кв. м.

Избраното техническо решение за покривните изолации включва полагане на механично фиксирана PVC мембрана Alkorplan 35176 с дебелина 1,8 мм на водещия производител на синтетични фолиа и материали Renolit върху 20 см топлоизолационен пакет от каменна минерална вата.
С приключването на покривните дейности в края на януари 2018 г., Ви Джи Еф Инженеринг за пореден път доказа професионализма си в реализирането на изолации на индустриални сгради.