Със своя многогодишен опит Ви Джи Еф Инженеринг се е доказала като коректен партньор с богато портфолио от услуги и изключително развит проектен мениждмънт.

Поредният проект, който служи за доказателство са реновираните през изминалата година покриви на „Предприятие за преработка на тютюни Сокотаб” в с. Радиново, обл. Пловдив.

В рамките на изминалата година се извърши цялостен ремонт, включващ подмяна на съществуваща  и направа на нова топло и хидроизолация на всички покриви – с обща площ от 53 000 кв. м. Използваните материали за изпълнението на проекта бяха изцяло съобразени със спецификата на обекта и системните решения, които  предлагаме, а именно каменна минерална вата с дебелина от 10 до 16 см и синтетична TPO хидроизолация EverGuard 1.5 mm.

Предизвикателството в проекта беше изпълнението на всички дейности по подмяната на хидро и топлоизолацията да се извърши по време на годишната профилактика на предприятието.

За 12 дни екипът на Ви Джи Еф Инженеринг успешно реализира подмяната на 12 000 кв. м хидро и топлоизолационна система на покривите на предприятието. Това включва дейности по демонтаж на съществуващата паро-, топло- и хидроизолация и монтаж на изцяло нов пакет от пароизолация и минерална вата с подходяща дебелина, както и синтетична мембрана, съобразена с екстремните условия на експлоатация на покрива.

ВИДЕО 

Изпълненото проектно решение е част от системните хидроизолационни решения за индустриални покриви на Ви Джи Еф, доказали през годините своето качество и сигурност.

 

Детайлът се състои от:

 

  1.  Метална покривна конструкция и LT ламарина
  2.  Пароизолационна мембрана
  3.  Топлоизолация от каменна вата
  4.  Хидоризолационна синтетична TPO мембрана EverGuard  TPO Smooth White 1,5 mm

 

Екипите на Ви Джи Еф са на ваше разположение в офисите на компанията в София, Пловдив, Бургас и Варна, където можете да получите консултация и необходимата информация във всички направления.