След изключително успешното представяне на водоспиращите ленти KUNEX и дистанционерите за преминаване на кофражни шпилки OPTI WALL, ВИ ДЖИ ЕФ представя на своите партньори и клиенти нови продуктови групи от богатия каталог на H-BauTechnik,  Германия – PENTAFLEXPLURAFLEX, FERBOX и RAPIDOBAT.
Системата PENTAFLEX KB 167 се състои от стоманени профили със специално покритие за осигуряване на водоплътност на работни фуги при бетониране във фундаментни плочи и сутеренни стени.

PLURAFLEX е система за инжектиране в основи на строителни конструкции, басейни, канали, резервоари, защита в основи, тунели, силози и др., което предотвратява инфилтритането на вода. Инжекционните маркучи са произведени с перфорации, за вътрешно приложение за влагане в работни фуги.

RAPIDOBAT са кофражни форми за еднократна употреба за кръгли колони и са произведени от многопластови, изключително устойчиви и висококачествени пресовани хартия и картон. С помощта на RAPIDOBATCretconHD е възможно постигането на най-високо качество на повърхността на вече готовите колони – без наличието на шупли и неравности.

FERBOX представляват фабрично сглобени и окомплектовани армировъчни детайли с едноредова или двуредова армировка от предварително огънати и формувани фусове за закотвяне между стоманобетонни елементи от различните етапи на грубия строеж.


Системите на H-bau, предлагани от ВИ ДЖИ ЕФ, са изключително подходящи при изграждането на фундаменти на сгради, инфраструктура, резервоари, промишлени обекти и др.