Ви Джи Еф добавя към продуктовата си гама нова система за отводняване на зони с тежко натоварване до клас F 900. Линейните отводнители SOLID BLOCK са изцяло монолитни, произведени от полимербетон.

Продуктът, получен от естествени суровини с минерални кварцови пълнители с различна зърнометрия, свързани чрез смес на основа смола, съчетава в себе си най-добрите качества на обикновените бетонни и чугунени канали.
Благодарение на полимербетонната си структура линейните отводнители ANRIN са здрави и притежават изключителни физико-химични свойства – изцяло водоплътни, не стареят и са с до 75% по-ниско тегло от стандартните бетонови канали, износоустойчиви, функционални и леки с висока издръжливост на компресия и якост на огъване, като от особено значение е устойчивостта на течни химикали, що се отнася до подпочвените води. Полимербетонът дава възможност за обработка на каналите на място на обекта (рязане за напасване на дължини).

В системата са включени и необходимите аксесоари – утайник и ревизия – с чугунена решетка с патентован от ANRIN OvalGrip дизайн и затваряща капачка.
Разнообразието от линейни и точкови отводнители, предлагани от Ви Джи Еф, може да откриете на vjf.bg.