На 15-ти март проведохме специализирано търговско обучение съвместно с maxxmart., като на фокус бяха линейните отводнители, продуктите ни за точково отводняване и дренажните ни решения за спортни съоръжения.

Обърнахме внимание на UNILINK или системата на сигурната връзка. Характерни за нея са огледално разположените зъбци от двете страни на линейния отводнител, които свеждат грешката при свързване между два елемента до минимум. UNILINK е патентована система, която отличава продуктите ни на пазара.
Представихме едно ново решение, а именно: линеен отводнител с иновативен щуц и самозатваряща се клапа, която спира неприятните миризми и водоотвежда с лекота благодарение на наклона ѝ. Този вентилируем щуц за дрениране се поставя в края на канала. Той е самопoчистващ се, противозамръзващ и няма нужда от допълнителна поддръжка.
Дискусирахме също така различните класове на натоварване и кой би бил “подходящият“, когато избираме дренажно решение, било то за дома, за индустриална зона, за градска среда или инфраструктурни обекти.

Ако изпитвате затруднение при избора на решение за отводняване за вашия проект, не е необходимо да го правите сами – специалистите ни са винаги на разположение и в готовност да ви окажат съдействие.