НачалоПроектиХидроизолационни дейности при логистичен център с офиси, район Искър

Хидроизолационни дейности при логистичен център с офиси, район Искър

Хидроизолационни дейности при логистичен център с офиси, район Искър

Описание

Покривният пакет включва пароизолационна мембрана, топлоизолация с обща дебелина 16 cm, клиновидна вата за оформяне на наклони и механично фиксирана PVC мембрана Alkorplan 35176 с дебелина 1,5 mm. Ви Джи Еф Инженеринг изпълни и ревизионни пътеки с AlkorplanPVC – P Walkway за обслужване на покрива в близост до люковете за димоотвеждане.
Предстои хидроизолиране на плоския покрив на административната част, който ще се изпълни с битумно-полимерна мембрана Gemini P 3 mm APP -10 °C за първи пласт и Gemini PGR 4,5 kg APP -10 °C за втори пласт с посипка.
Към сградата са предвидени и съпътстващи съоръжения – подземен резервоар за противопожарни нужди и водомерна шахта. За изолирането на двете съоръжения от външната страна са положени газопламъчно два пласта битумна мембрана от продуктовата гама на General Мembrane, а за механична защита на хидроизолацията по стени са монтирани XPS плоскости и е фиксирана HDPE мембрана EcoDrain.
За осигуряване на водоплътност в резервоара се предвижда хидроизолиране със синтетична PVC мембрана Alkorplan на водещия производител на синтетични фолиа Renolit.

Галерия