Производството ни е фокусирано върху метални завършващи елементи за скатни и плоски покриви и водоотвеждащи системи в индустриалното и жилищно строителство.

vjf
vjf

Производствените ни мощности и оборудване позволяват изработването на детайли и окомплектовки с висока прецизност и бързина. Акцент в производството са налаганите и доказали се във времето цялостни системи за водоотвеждане на покриви – „H2Oлуци“.

Индивидуални по проектно задание или серийно производство метални заготовки, коминни шапки, профили и окомплектовки с дължина до 7 м, са част от богатото портфолио продукти на фирмата ни.

Водоотвеждащата система, която предлагаме, е приложима при всички видове покривни покрития – битумни керемиди, високопрофилни керамични и бетонни керемиди, термопанели и др..

Коминните шапки за защита са решение, което позволява отвеждане на парите и влагата от вътрешността на помещенията, като едновременно с това те остават защитени от проникването на дъждовна вода и навявания от сняг, посредством специфичния профил на ламелите, съчетаващ функционалност, надеждност и естетика.

vjf