Системата е създадена за изпълнение на армонасипни конструкции с вертикално лице. Изпълнявана и тествана многократно в различни, значими инфраструктурни обекти по света, в резултат на което се е превърнала в стандарт за изпълнение на такъв тип конструкции, особено в градска среда. Визуалният ефект за вписване в градска среда е възможна и посредством технологичността на производство на бетоновото лице в комбинация с архитектурни елементи (декорации). Този тип системи се открояват с бърз и технологичен монтаж, отлична сигурност, висока производителност и впечатляващи икономически показатели.

Проект: Северна Скоростна Тангента Лот 1: 0.000 до 8.500.

Проект : Надлез при Пътен възел СОП и Филиповско шосе при км 59500 и участъка от Филиповско шосе до ул. Добринова скала, гр. София.

При изпълнението на този вид конструкции, екипът от специалисти на Ви Джи Еф осигурява проектиране и супервизия по време на целия монтаж на системата, провеждането на обучения на строителната площадка и прилагане на практическия ни опит.

Акцент при изпълнение на армонасипни конструкции е възможността за осигуряване на зелено лице на армираните откоси. Такъв тип укрепваща конструкция бе използвана при изпълнението на обходният път на град Монтана – армонасип от модулни системи тип  Green Terramesh.

Работата с тези модулни системи позволява бързо и безпогрешно изграждане на конструкцията. Модулът е с фабрично заложени проектни наклони, като също така е улеснено последващото озеленяване на лицето. Имаме редуциране на обемите обратен насип, висока производителност и минимализира на фактора човешка грешка. Като резултат конструкцията е с отлична визия и умело се вписва в околната среда.