Строежът на първия магазин на веригата Кауфланд, изпълнен с 2 нива покрив паркинги, е в разгара си. За надеждното проектиране и изпълнение на хидро- и топлоизолационните детайли на покривите – паркинги, инвеститорите се довериха на дългогодишния опит на компанията ни.
Предвид особеността на покривите – експлоатационното натоварване, на което ще бъдат подложени е голямо – статично и динамично от постоянното движение на автомобилите, избраната система гарантира дългосрочна сигурност на хидро и топлоизолационните детайли в годините.

Избраното техническо решение е с два пласта битумни мембрани с продукти с изключително високи якостни характеристики, предлагани за пръв път от Ви Джи Еф на българския пазар – първи пласт Halley P 4 mm и втори завършващ пласт Corona Top PV S5 Mineral с дебелина 5 mm – АРАО мембрана с изключително голяма топлоустойчивост 160ºС. И двете мембрани дължат високите си якостни характерисстики на типа на армировката и полимера, от които са произведени. Топлоизолационният детайл включва пароизолация и XPS толоизолация с 700 кРа якост на натиск.

В офисите на Ви Джи Еф в градовете София, Пловдив Бургас и Варна можете да разчитате на компетентни, надеждни и технологични решения, а наши материали и системи може да откриете в над 80 търговски обекта в цялата страна.