Семейната винарна компания Spiral Cellars, избира големия производител на решения за специализиран достъп Bilco UK Ltd., дългогодишен партньор на ВИ ДЖИ ЕФ – за осигуряване на безпрепятствен и безопасен достъп дo своите обекти.

Избраните решения за достъп TER са с размери 898 х 1500 мм и са проектирани с капак, позволяващ вграждането на различни видове настилка с дебелина до 25 мм. Toва позволява изходите, инсталирани във всяка стая в къщата да се впишат в интериора и да останат практически незабелижими за посетителите.

Ключовите характеристики, които правят продукта толкова успешен са свързани с начина на експлоатиране на изходите. Всяка от пантите е разработена и проектирана да осигурява гладко, лесно, контролирано и безопасно опериране с крайния продукт, дори и при настилка с голямо тегло – от камък и плочи.
Решението за достъп стандартно включва задържащо рамо, което автоматично фиксира крилото в напълно отворено положение, панти за тежко натоварване и стоманена дръжка от външната страна на вратата, която се демонтира лесно, за да не е препятствие за хората при затворен изход. Изработени са от алуминий с дебелина 6 мм и са проектирани за работно натоварване до 732 кг/ м2.
Също така са окомплектовани с части, които не корозират и гъвкава фиксираща система за лесен монтаж. Всеки изход е с гаранция от 5 години и се произвежда в няколко стандартни размера, като в зависимост от размерите биват еднокрилни или двукрилни.
ВИ ДЖИ ЕФ предлага цялата гама от продукти за достъп на компанията – покривни изходи за достъп и ревизияпротиводимни люкови и противопожарни изходиподови изходи за достъп и ревизия във варианти с дренаж или без дренаж, за интериорно и екстериорно приложение, подходящи за вграждане на различни видове настилки.
Потърсете ни в офисите ни в София, Пловдив, Варна и Бургас, където нашите специалисти ще ви консултират и предложат изпитани и надеждни решения.