Благотворителният коледен базар, който се превърна в традиция за Ви Джи Еф, се състоя за 8-ма поредна година.

Това е едно от най-чаканите и обичани събития за всеки от екипа на фирмата. Той ни сплотява, кара ни да бъдем по-добри и да помагаме. Носи ни коледно настроение и много усмивки.

Предвид обстоятелствата покрай Ковид – 19, забраната за струпване на много хора и притесненията около вируса, тази година базарът се състоя в тесен кръг – само за служителите на Ви Джи Еф. Но това не ни попречи! Обединени да помогнем, успяхме да отрупаме масите с невероятни коледни украшения, вкусни лакомства, празнични сувенири, картички и др., голяма част от които се разпродадоха за по-малко от 3 часа.

Благодарни сме, че сме заобиколени от добри хора, които всяка година отделят от времето и енергията си, за да бъдат част от това прекрасно събитие!

Благодарение на добрината и големите сърца на хората от екипа и техните приятели, тази година успяхме да съберем сумата от 6 000 лв., която ще разделим за 3 каузи.

Каузите са в помощ на седем годишната Елиф, която е едно от пеперудените деца в България; Йоана, която е едва на 1 г. и Георги Кетипов, които се борят с най-страшната диагноза.

Пожелаваме на тези прекрасни деца да победят в битката с болестта, а на всички вас и вашите семейства – здраве, любов и незабравими мигове през Новата 2021 година!