През месец декември организирахме 10-я ни юбилеен благотворителен коледен базар. Различното бе, че този път подкрепихме не 1, а 4 каузи (повече информация може да откриете тук). Като успяхме да съберем рекорден набор от средства спрямо миналите ни издания. Искрено много благодарим на всички колеги, партньори и приятели на Ви Джи Еф, които се включиха в инициативата ни и дариха частица надежда в предколедната вечер.

Всяка година работливите ни колеги полагат огромно старание, защото всичко което предлагаме на базара е приготвено от тях самите. Като определено има неписано състезание между всеки “майстор”, а крайният резултат е достатъчно красноречив, защото те отново надминаха себе си. Зарадвахме се даже и на “здравословна секция”, която се състоеше от специално събирани и подбрани билки за чай, лечебни мазила за успокояване на болка, близалки за раздразнено гърло и още много. 

Вече изгаряме от любопитство какво ще ни подготвят тази година колегите, партньорите и приятелите на Ви Джи Еф, за да изживеем още един светъл  и  сплотяващ  благотворителнен коледен базар.