Децата са дар от Бога и всички ние трябва да се грижим за тях и да им даряваме усмивки и любов. За съжаление има и деца, които са социално ощетени и нямат късмета да се радват на семейна топлина. Ние от ВИ ДЖИ ЕФ приемаме тяхната съдба, като наша лична кауза и се стремим да им помогнем като ги накараме да се почувстват обичани и щастливи.

През пролетта на 2015 година екипът на ВИ ДЖИ ЕФ построи пейки от габиони и пергола  в двора на Комплекс за социални услуги Олга Скобелева гр. Пловдив, което направи почивката на двора за децата доста по-приятна. През ноември отново решихме да зарадваме същите тези деца, като ги направим част от обществения и културен живот на града. Те пожелаха да посетят анимацонния филм „Миньоните“. След много смях и емоции от забавния детски филм, децата похапнаха вкусни сандвичи в любима за всички деца верига за бързо хранене.

Най-много стоплиха сърцата ни думите на децата към възпитетелката след киното „Госпожо,  днес бяхме като всички други деца, които си имат родители и в събота ги водят на кино и после в Мак Доналдс.“