Ви Джи Еф Инженеринг изпълнява хидроизолационните работи в основи на първия етап от строителството на Каменица Парк – първият луксозен комплекс със смесено предназначение в централна градска част на гр. Пловдив.

Избраното техническо решение за хидроизолация в основите на обекта включва полагане на 2 пласта битумна мембрана Venus FC 4 mm, модифицирана с SBS (стирен бутадиен стирен) полимери и с огъваемост при отрицателни температури -20°C. Мембраната е производство на General Membrane и притежава много добра огъваемост, което я прави отлична при изпълнение на изолации в основи.

По сутеренните стени се предвижда защита на хидроизолацията с XPS и дренажна HDPE мембрана EcoDrain, която благодарение на специалната си пъпковидна повърхност предпазва от влага и позволява постоянно вентилиране и дрениране на покритите и защитени повърхности.
Комплексът се изгражда на емблематично за  Пловдив място – това на пивоварната на първата българска бира – Каменица. В него са предвидени офисни и жилищни площи, хотел, спортен център, басейн, детска градина и паркови зони.
Очаква се заедно с Пивоварница Каменица, пространството да се превърне в едно от най-модерните, знакови и посещавани места от пловдивчани и гостите на града.
Подробна продуктова информация, оферта и техническа консултация, може да намерите в сайта ни или потърсете нашите специалистите директно в офисите ни в София, Пловдив, Варна и Бургас.