Ви Джи Еф Инженеринг изпълни хидроизолационните дейности в основи на първия етап от строителството на жилищен парк Роял Гардън в гр. Пловдив.

Хидроизолационната система, избрана за изпълнение в основи е стандартно системно решение от набора на Ви Джи Еф и включва 2 пласта битумна мембрана Venus FC 4mm, модифицирана с SBS (стирен бутадиен стирен) полимери и с огъваемост при отрицателни температури -20°C, притежаваща много добра огъваемост, правейки я отлично решение при изпълнение на изолации в основи, както и полагане на битумен грунд General Rapid Primer, по сутеренните стени. Мембраната е производство на General Membrane, Италия – наш дългогодишен и доверен партньор в хидроизолационните решения. По хоризонтала мембраната е защитена с нетъкан геотекстил и PE фолио.

По сутеренните стени е предвидена защита на хидроизолацията с XPS и дренажна HDPE мембрана EcoDrain, която благодарение на специалната си пъпковидна повърхност осигурява допълнителна механична защита за хидроизолационната система от обратния насип.
Жилищният парк се изгражда в една от бързо развиващите се части на гр. Пловдив – близостта му до Гребната база, спортни съоръжения и търговски центрове, както и новоизградената инфраструктура и зелени площи в района го правят атрактивен и предлагащ високо качество на живот.
В офисите на Ви Джи Еф в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас можете да разчитате на компетентна помощ и надеждни и технологични решения, а наши материали и системи може да откриете в над 80 търговски обекта в цялата страна.