Като естествено продължение на иновативното си развитие в посока екстериор Ви Джи Еф разширява продуктовата си гама и представя на своите клиенти едни от най-качествените синтетични PVC фолиа за басейни на пазара. Разнообразието от серии, цветове и текстури на синтетичните PVC мембрани може да вдъхнови всеки проектант и да задоволи всеки вкус, превръщайки басейна в уникален и екзотичен оазис за почивка и отмора на сетивата. От гладки едноцветни мембрани до мембрани с текстура, наподобяваща камък и релефни мембрани с визия керамична мозайка с имена на древногръцки божества – заповядайте, потопете се в подводния свят на RENOLIT ALKORPLAN със сериите продукти:

  • RENOLIT ALKORPLAN 2000 – висококачествени PVC мембрани със специално лаково покритие, което ѝ осигурява изключително висока UV устойчивост, устойчивост на стареене и на атмосферни влияния, а благодарение на добавените фунгициди и бактерициди се предотвратява развитието на бактерии и гниене. Налична е в 7 цвята.
  • RENOLIT ALKORPLAN 3000 – висок клас PVC мембрани за басейни, произведени в модерни, съвременни дизайни и текстури. Многопластовото лаково покритие удължава живота на мембраната и предотвратява преждевременното ѝ стареене.

  • RENOLIT ALKORPLAN TOUCH – синтетични PVC мембрани с ексклузивен 3D дизайн и текстури, вдъхновени от природата

  • RENOLIT ALKORPLAN CERAMICS – синтетични PVC мембрани, вдъхновени от гръцката митология. Релефът на фолиата имитира керамична мозайка.

  • RENOLIT ALKORPLAN XTREME – синтетични PVC мембрани, специално проектирани с изключителна устойчивост на хлор, образуване на петна и обезцветяване, включително и във водната линия.

За допълнителна информация посетете vjf.bg или се обърнете към техническите специалисти на Ви Джи Еф.