PVC хидроизолации за основи и тунели

PVC хидроизолации за основи и тунели

ALKORPLAN 35041

Неармирана геомембрана за тунели и основи от гъвкаво PVC с тънък жълт сигнален слой. Мембраната има две основни предимства: спомага за по-добро осветление при тунели изпълнявани по минен способ, като отразява изкуствената светлина; лесна визуална инспекция при компрометиране на геомембраната – при нарушаване на сигналния слой, под него се вижда сив цвят.

ALKORPLAN 35034

Неармирана геомембрана за тунели и основи, едноцветна (светлозелена), непрозрачна.

ALKORPLAN 35036

Неармирана геомембрана за тунели, основи и резервоари, прозрачна (>70%). Употребата на прозрачна геомембрана дава възможност за бърза проверка на плътността, цялостта и до известна степен на качеството на заварките.

ALKORPLAN 35020

Неармирана мембрана от гъвкаво PVC за защита на основния хидроизолационен пласт от обратен насип, армировъчни работи и защитен бетон. Високи показатели срещу динамичен пробив.

ALKORPLAN 35038

Неармирана геомембрана за тунели и основи в контакт със замърсени почви от въглеводороди и битумни продукти. За съоръжения под бензиностанции. Черна на цвят и с доказана UV устойчивост.

Параметри

  • устойчиви на издуване, гниене и стареене;
  • много високо ниво на водонепропускливост, дори при постоянна деформация;
  • висока способност на адаптиране към неравности и деформации на основата, поради високата деформируемост и якост на снадките;
  • кореноустойчивост според EN14416.